Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pandoras ask...mörk bagatell med hopp om en ljus vår

 

 

Många tusen år

har gått mot en gyllne vår

vittnar flugan i

bärnstenen runt hennes hals

liv och död i en ansträngd

 

sista vals vi är

våra handlingar skapar

vårt eget öde

hoppas på en ny vår där

alla och en var tar sitt

 

ansvar

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-13 23:22



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var fin
2018-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP