Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nymånen


spinner sin sagolika väv
kring allt som lever
alla blommor väntar på

månens kyss i ändlös väntan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2018-03-15 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP