Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ylva kräver språkkrav.

 

 

Ylva Johansson har råkat riktig illa ut efter påståendet att hon skärper språkkravet  på nyanlända och lite till... 

 Annars får inte  Nyanlända som inte lär sig tillräckligt bra svenska för att jobba ska bli av med sitt försörjningsstöd. Det löftet går Socialdemokraterna till val på!

Folket är riktig förbannat för att just det sade Sverige Demokraterna SD nu gör ingen skillnad vem är SD Social Demokraterna och i så fall ska sätta krav på "svärjevänner" och både svenskar och svenskamedborgare av  främling ursprung  kommer att rösta blank i år.

Att skriva på exotiska språk svenska och tala är inte samma sak men vad ska göra med folket som rör sig genom länder och landet att stackas svenskarna tappar dialekt och ordförråd  på väg från sina regional språk. 

 

 

Vi förbrukar rädslan.

Mentalt slaveri är den värsta formen av slaveri.
Det skapar din illusion av frihet,
Ger dig lita på
Segla kärlek och skydda angriparen.
Samtidigt gör du fiender av dem som vill öppna ögonen och släppa ut di
g!

 




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2018-03-17 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP