Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

litet telefonhumor



skulle tala med en vän i telefon i går
maken svarade
vi bytte några artighetsfraser
jag hörde ett märkligt bakgrundseko och frågade:

- Det ekar så konstigt?

humoristen som inte är svarslös sa:

- Det är numera tomt däruppe!




Tänk jag skrattar ännu.




Övriga genrer (Kåseri) av morgonstjärna VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-18 12:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:D
2023-07-10

  morgonstjärna VIP
visst hjälper det
ett gott skratt förlänger livet och håller det tänjbara bandet mellan läpp och näsa i trim :)
2021-08-05

  morgonstjärna VIP
han har alltid roliga kommentarer
makan är djurskyddet
2021-01-18

    Peter Söderqvist
Glädje i denna text. Tack.
2018-03-18
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP