Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort eftermäle

 

 

Du har ödet i

din hand tiden är slut när

sanden runnit ut

lever minnet av dig i

en tom flaska fylld av ord

 

färdas du genom

århundraden över hav

där minnen skvalpar

stjärnklara nätter faller

allt på plats som du önskar




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-19 12:18



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert
2018-03-20

  lodjuret/seglare VIP
Kan en tom flaska vara fylld? Texten måste läsas med tillförsikt och funderingar i pauserna... ena stående.
2018-03-19

  Lena Själsöga Keijser
orakelstämma
samtidigt är frågan den huruvida ödet är det människan säger
2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP