Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med risk för att bli refuserad


Ett (mar)drömspel

 

 

Trump vänder sig till

Putin för att mörklägga

kvinnoaffärerna

Erdogan Assad och Kim

Jong-Un är bisaker

 

i sammanhanget

är krigens offer bara

försvarsutgifter

det är synd om människan

upprepar Indras dotter

 

allt enligt Strindberg




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-19 18:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den var riktigt bra!
hörde dagsnyheterna om nytt kallt krig handelskriget eskalerar.
det är så oron briserar

2018-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP