Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DU SKA VETA ATT DU GÖR MIG GLAD ALLTID!! :) :)


andlöst vackert ikväll klokuggla




snöflingor dalade ned
bomullskuddar täcker varje gren
Du har också mycket snö
förstod jag? Inga reskläder
vinterskruden ännu
visst är det så en posör
så länge vi behövs
urkramad ratas vi
sanningen är naken

tacksam du lämnat vandringsstaven hemma
kommer du? minns du
Den vilda bäcken passerade sorglös förbi
det som var vi. Strandsatta i ett inferno
tar du med mig till ditt Eldorado
Efterlämna inte min del i oss
på den strömmande bäcken gav du dig av
kanske vet du nu var gärdsgårdsgrinden finns
förlägg ej minnet av den sköra tid vi delade
Par i kungar
Än finns jag kvar
Du vet var du kan finna mig min vän
i den trogna skuggan av berget
lever jag än"

P




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 360 gånger
Publicerad 2018-03-19 22:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Glömmer aldrig. Kram
2020-11-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP