Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-12-22 kl 15:23


VÅRSTÄDNING


Städar bort tystnadens ekorum
och spindelnäten i hörnen
städar undan allt skräp
dammvippan dansar
berusad av glädje
Vindarna sjunger
i en kvittrande skog
humlorna sitter vid dukat bord
på en överfull krog
Våren har landat
i ett renstädat hus
doftar av blommornas ljus

*
Kommentar vårstädning

Kungskobran Längtar nästan efter vårstädningen
fyndigt skrivet 2017-12-22




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-20 12:30



Bookmark and Share


  Niliboy
Humlorna dricker sig redlösa å jag smuttar på lite julglögg.
Fyndigt skriftat!
2018-03-20

  Fulbergarn
härligt skaldat :)
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP