Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är natt nu

 

 

 

 

Det är natt nu i centrumparken och stadskontoret har låtit fälla de murkna lindarna och planterat nya diton som väl behöver växa till ett par decennier och laserljusen målar geometriska mönster mot den svarta himlen och jag brinner brinner jag brinner innanför den polerade ytan finns flammorna som trots släckningsmanskapets ansträngningar vägrar låta sig släckas men vem eller vad tände mig redan långt innan jag hittade färgkritorna på psyket och målade masken med tomma ögonhålor och flammorna innanför som jag stolt hängde upp på väggen i rökrummet där vi på något sätt ännu levande samlades för att röka och umgås medan de döda eller döende bara strosade omkring helt inkrökta i självet med glasartad blick och gråvita hängande ansikten men det är natt nu i centrumparken och medan laserljusen målar geometriska mönster mot den svarta himlen lyfter jag och svävar bort högt över hustaken.

 




Prosa (Kortnovell) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 463 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-03-20 17:18

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Katta70 VIP
Jaaa, fantastiskt flöde!
2018-03-22

    ej medlem längre
Jag tycker mycket om den här texten...tror jag stannar här ett tag och läser den igen. Tack för fin upplevelse.
2018-03-21

    ej medlem längre
En verklig skönhetsupplevelse att sväva fram genom de drömlika och fastetsande bilderna i din prosa! Tomheten lyser av närvaro!
2018-03-21

    Sefarge VIP
Obevekligt flödande
Skaldekonst!
Häärligt tack!
:}
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP