Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljusets soldat


Sakta blir drömmarna stjärnor
våra händer bär ljusårens flöden
då vi faller jublande genom varandra
du sveper mig mjukt till din panna
evighet doftar din tinning
Jag som har sett ditt älskade ansikte
vad skulle väl jag frukta
Men var finner vi sanningen
bland spindelnätets alla virvlande måsten
var inte rädd för ljusskygga pakter

ljusets soldater har starkare krafter




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 319 gånger
Publicerad 2018-03-20 17:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!
2022-02-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP