Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtecken

Grönskimrande växt
Späda små första skotten
Ogräs först igen




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-20 18:23



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Växtkraft!
2018-03-20

    ej medlem längre
Ogräs är också vårtecken att glädja sig åt!
2018-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén