Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när krutet inte längre är torrt

när krutet inte längre är torrt

när krutet blivit vått

förlorar krutgubben kraften

till en gammal snusgubbe förvandlas han raskt

med prillan salivrinnande i truten

och hur han skall förfara med sitt nya tillstånd vet han icke

ty

det kan vara farligt att torka krut

krut exploderar så lätt på kuppen




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-20 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP