Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Världspoesidagen.


Jag behöver din vackra dikt.


Den vackraste dikten du har,
ge mig den!
Snälla,
du!

Jag behöver en!
Ge mig.
Nu.

Du får ju ändå ha orden kvar.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-21 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP