Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 41


Ett leende i skattkistan (På ljudspelare)

Poesin
Ger





Prydnad

Att en enda dag
vara utan
ditt leende
är för tungt.
Jag orkar inte
lyfta sorgen.
Att en enda gång
se ditt leende
ger mig vingar
och jag flög
in i ditt hjärta.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-12 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP