Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 46


Jag kan (På ljudspelare)



Prydnad

Du får mig att känna
jag kan,
du får mig att bränna
mitt bann,
min eviga tro
att jag aldrig kan gå
över kunskapens bro
och så nå
något vetande mer,
men du ler
så jag förstår
att det går
att känna att känslan är sann,
att jag kan.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-24 08:24



Bookmark and Share


    Mim
Wow! Precis så! En känsla som jag ofta har, men att en människa kan göra så som du beskriver! Bra!
2018-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP