Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 48


Dikter av glädje (På ljudspelare)



Prydnad

Mina sånger
var sorgsna,
jag vankade
modstulet kring
för jag ville
förlora.
Så mötte jag dig,
då ville jag
segra.
Du sa bara:
Kom,
och jag reste mig upp
och jag sprang
och jag kunde
och vann.
Nu skriver jag
dikter av glädje.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-28 07:57



Bookmark and Share


    Mim
Älska!
2018-04-29

  Viksten
Godmorgon
Blir glad av att läsa din dikt
2018-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP