Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inför samtalet

Vinden irrar över sjön, hoppar över strömmarnas
fåror. Så ropar hon från stranden. Kronan är
vackert kupad. Under finns stolarna som väntar
"Hade du inte kommit skulle jag hämtat dig"




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2018-03-21 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP