Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankens dikt

Jag ska bort från allt det här
göra mig min egna lilla värld
stänga ute allt ont
och släppa in allt gott
för att i min lilla värld
kommer bara det bästa finnas där

-tanken och drömmen




Övriga genrer av Gripen Rikeman
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-22 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gripen Rikeman

Senast publicerade
fränt och kort
tankens dikt
* Se alla