Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tycka fel.


Det är bättre att vara för saker, än emot.
Men jag är väldigt mycket emot människor
som berättar för mig vad jag tycker, egentligen.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-22 14:23



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
att vara för saker inte alltid positivt, men att ha en egen åsikt utan andras tyckande är viktigt.
2018-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag är motståndare till att man försöker tala om för mig vad jag får och inte får tycka.
Jag vägrar att passa in i feministsamhället.
2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP