Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågmält sjungande

 

 

 

 

lågmält sjungande

följer jag stigen ner från bergets topp

du trodde väl inte att

det kunde ha

varit

någon annan?

 

men jag var aldrig mer densamma

 

vad jag sett har

skett

nu

men följderna

kunde ju varit helt spotless

trafalgar square

dot com

 

dina tankar om oss

följer kronbladens geometriska

talserier

men

 

det är musiken

som tonar innanför allt skeende

och

får mig att

lågmält sjungande följa

sluttningen

ner

 

till dig!

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 561 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-03-22 16:15

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minona
Så fint!
2019-01-30

  helenita VIP
Underbart!!
2018-12-10

    Botox
Ord att smaka på!
2018-07-11

  Minona
Riktigt vackert
2018-04-04

  Lena Själsöga Keijser
har vandrat i dina ord
inom citationstecken stannar jag här
tycker mycket om denna för du rör vid tonen
och när jag säger vandrat i dina ord är det fler av dina texter vilka jag omtalar
ibland har jag bara svårt nedteckna eller så kallat kommentera
2018-03-28

  morgonstjärna VIP
Riktigt melodiöst skrivet hm stegen nedför följer med.
2018-03-27

    ej medlem längre
Tycker om rytmen och hur dikten knappt märkbart skiftar i fokus för att fördjupa innehållet så mycket mer. Bravo!
2018-03-24

    ej medlem längre
Tycker om hur texten liksom nynnar mig fram mellan orden.
2018-03-23

  AKT VIP
Härlig med en taktfull upplösning på slutet.
2018-03-22

    Katta70 VIP
Härligt. Rymliga rader bortom det fysiska.
2018-03-22

    Sefarge VIP
Utsökt Skaldat
I harmonisk
takt och ton!
;}

2018-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP