Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PLUS ULTRA

plus ultra är mera
än "one step beyond"
och sträcker sig bortom
allt mänskligt förstånd
långt bortom gibraltar
och afrikas horn
högt över  en stolt mänsklighets
babelstorn

mitt eget plus ultra
ett underbart land
min farkost styr ständigt
mot hemlandets strand
där världen tar slut
där tar plus ultra vid
med rättfärdighet och
med glädje och frid

LARZ GUSTAFSSON 22/3 2018

 

https://www.youtube.com/watch?v=a8P3yKUR6gM

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2018-03-22 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP