Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det lär finnas jobb, för envar sökande, jasägande eller nobb, abstinens eller på rökande?


Fy fan vad du är söt





Går bara du omkring där
är så in i helvete söt
säg vart vägen dig väl bär
om insidans krafter så ut sig bröt

Fy fan vad du häftig är och söt
själv är jaget bara som ena Zebra
kanske har du tränat att äta gröt
säkert bekant eller vän med 'de bra'...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-24 20:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tack för den konstruktiva kritiken, den fick mig dock inte att ändra på...
2018-03-25

  AKT VIP
Så kan det vara.
2018-03-25

  Solitaire VIP
Vilken otroligt maffig grönskande bild!
Den höjde min livskvalité minst 25%.
Är det eget foto?
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP