Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett folk



Prydnad

Jag är glad
för mina nya vänner.
Afrika, Asien, Europa
samlas på språkkaféet
för nya svenskar.
Vi som hjälper er
vill ge
er kontakt med landet,
så ni blir vi,
så landet blir till världen
och alla blir ett folk




Prydnad




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 229 gånger
Publicerad 2018-03-23 16:58



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Det var inte poppis att säga....hmmm
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP