Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TACK klokuggla :)



Du är underbar
regnets sista slöjor försvinner
då jag läser dina brev
skönheten återfår sin frasighet
hjärtat sjunger i dur
och en fjäril stor som en flagga
sveper in mig i sina vingar
hjärtat flyger över taken

Livet känns som blåbär med grädde
eller kylskåpskall fil en het sommardag



Nattens vandrare ser på stjärnorna
ödmjukt de brinna himlen för oss
skön den lyser. vår korta stund

på jorden


Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 369 gånger
Publicerad 2018-03-23 19:24



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Underbara känslor att få av ett brev
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP