Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtar vi inte tillräckligt?





Om vår längtan hade varit en aning större,
hade vitsipporna varit här nu.

Det är där felet ligger, vi har glömt bort att längta.

Hur skall våren då veta?








Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-23 23:19



Bookmark and Share


  Nutiden
"Om vår längtan hade varit en aning större,
hade vitsipporna varit här nu."

Helt underbart. Resten bleknar lite i jämförelse. Det här är "tatuera i svanken sen ångra sig"-material.
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP