Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fem vågade pickuppar

 

 

 

 

Ser dig nu

hej

hänger du ofta här på

richards?

du har målat ett snyggt landskap

runt dina meterlånga

ögonfransar

hehe

 

din kjol sitter tajt kring

dina

perfekta lår

wow

 

och

vem har designat din ekologiska

80-tals frisyr?

 

ditt leende

lyser upp den här trista

hålan

 

verkligen!

 

en knappt märkbar

accent

avslöjar din slaviska härkomst

du heter väl inte

Natasha?

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-03-24 00:29

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Here comes Johnny
Haha!Det är bara att valla skidorna. Alltid är det frost någonstans i universum.
2018-03-24

    ej medlem längre
Det bara att glida på vågen... :)
2018-03-24

    Sefarge VIP
Frivoltsökande
Skaldestycke
I de yttre
rymderna
;}
2018-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP