Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDKONST

Det som inte får eller går ut-
trycka i adekvat klartext,
lindas ofta in i rebusar och
fantasifull ordkonst,
som skrivna i marginalen
med noter.

Svårtolkade skrifter således
som för annan än författaren
förefaller svårbegripliga,
utifall man inte är närmare
bekant med författarens
tankeretorik.

Det finns alltid ord att ta till,
när man nödgas förvränga
eller förvanska sakernas
egentliga tillstånd,och ord
utan handling är nonsens.
*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 620 gånger
Publicerad 2018-03-25 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP