Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kväll.

Stjärnorna som häftstift
håller upp sammetshimlen.
Mörkret faller sakta
mot den vita snön.
Tystnaden talar
stjärnorna vinkar.
Natten går mot dag
men just nu vilar jag.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-03-25 22:23



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En mjuk och len "godnattdikt".
2018-03-28

  Eva Helene VIP
Mjukt och fint!
2018-03-28

  Stisse
Vackert och läkande. Fin kvällsläsning.
2018-03-26

  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker, meditativ dikt om natthimlen, med sköna metaforer,
som vaggar en till ro...

Tack!
2018-03-26

  Marita Ohlquist VIP
Vacker text som förmedlar lugn och harmoni!
2018-03-26

  ULJO
Sunt att gå till vila
2018-03-26

    ej medlem längre
Dina dikter med naturen som grund är oerhört vackra och njutbara att läsa.
2018-03-26

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker vilsam dikt. Tycker om liknelsen
med stjärnorna som häftstift.
2018-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP