Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRELUDIET SPELAS UPP

tallar mot klarblå himmel

solsken i överflöd

rännilars ystra framfart

vittnar om vinterns död

vem kan en dag som denna

önska att våren dröjer?

solsken från solsmekt penna

tvivlen nu undanröjer

 

LARZ GUSTAFSSON 25-26/3 2018

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 283 gånger
Publicerad 2018-03-26 18:41



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Fint! Applåd!
2018-03-30

  Cikoria Blå VIP
Det här skulle man ju vilja applådera!

Fin rytm, utmärkta rim och texten säger
oss något utöver orden.





2018-03-29

    ej medlem längre
Det har vi sett fram emot länge!
Vackert Ode till våren!
2018-03-26

  Fale Bure VIP
Vackert skriftat, lyfter på hatten!
2018-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP