Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höljt i dunkel...

 

 

Till alla vänners

förtret smet han som lovat

stå för krognotan

om de blev ovänner sen

framgår ej av historien




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-27 14:33



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:( låter ohederligt. ingen kompis gör så.
2018-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP