Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min kropp

Min trötta kropp
du börjar bli gammal nu,
det är dags att tacka dig
för allt vad du har givit mig,
för att du så tåligt har
hållit ihop mig genom livet,
både genom de underbara stunderna
av kärlek och lycka och genom
de andra stunderna
då sorgen har funnits där,
som en stor tyngd över bröstet.

Min kropp, min kära kropp,
jag har inte alltid uppskattat
dig efter förtjänst.

Nu, när ålderdomen närmar sig
förstår jag att du har varit en
fantastisk gåva.

Jag tror jag skall bjuda dig på
en massagebehandling
som tack för all glädje
du har hjälpt mig att nå.







Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-27 22:30



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
en utmärkt ide´. man ska vara snäll mot sig själv och kroppen.
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP