Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vildhierta min vän...

Vildhierta min vän, jag hinner inte med, världen snurrar så fort.

Kommer du ihåg hur vi brukade sitta om nätterna och diskutera våra världar med varann? Jag skulle behöva dig nu, det har hänt så mycket sen sist. Du berättade så fint om livet och hur allt gick. Jag behövde inte säga så mycket, jag lyssnade mest. Du behövde ju prata så vad gjorde väl det? Vi kunde prata om allt vi två, inget var för skamset eller dumt. Nu vet jag inte ens om vi känner varandra så väl. Vad hände egentligen, vi som hade så kul...

Lillan min vän hör du mig nu???




Övriga genrer av Tinna
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-06-05 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tinna