Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan längtan?


"Längtansutan", skrev en poet en gång.
Själva ordet är poesi, en sång.

Men utan längtan dör nog poesin,
livsrytmen och den där melodin
som gör att vi går lite till och lite till

eller är "Längtansutan" namnet på platsen dit vi vill?
















Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-03-28 12:38



Bookmark and Share


  Stisse
Ja poesin är sista utposten i bruset. Det som gör att vi orkar lite till och så lite till. Vissa ord har en särskild lyster.
2018-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Svårt det här, tål att fundera på.
2018-03-28

  Öknens Ros VIP
Tycker det låter som man är utan längtan, och det vill man ju inte vara.
2018-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP