Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden?


Den där framtiden,
den framtiden
vi inte kommer att finnas i,
då när våra
barnbarnbarnbarnbarns barn
ska leva här.
Går det att leva på jorden då?
Kan de leva här då?

De tänker nog att vi hade ett
underutvecklat känsloliv, vi kunde
inte tänka framåt, vi tänkte bara
på oss själva.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-29 11:57



Bookmark and Share


  Stay Golden
Det finns got om tid för misstag och att lära, och för nya försök och nya drömmar.
2018-03-30

  Larz Gustafsson VIP
"När man ser på hur barnen
växer upp och står i
kan man undra om barnen
nånsin får det som vi..."

2018-03-29

  Poeten Salvador VIP
Vi kanske tänker på oss själva för att vi inte har lyckats stå på egna ben, vara själva, och försöker bli det
2018-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP