Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 50


Rimord (På ljudspelare)



Prydnad

Jag sökte
ett rimord på “vara”,
försökte
med
“bara” och “fara”.
Bara
gör dig för varlig,
fara
för farlig.
Jag sökte
ett rimord på “vara”,
försökte
med “skara”
och träffade rätt,
det är ju ditt sätt
att vara,
att envetet tömma
världsalltets skara
på det för ömma.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-03 07:20



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fin dikt, andemening, och även layout och inspelning!
2018-05-03

  Viksten
Du fick ihop
rimmandet med bravur
2018-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP