Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 70


Klara toner (På ljudspelare)



Prydnad

Din sång
rinner utför berget,
det kristallklara vattnet
släcker
min törst.
Dina toner är virveln
i bäcken,
din röst porlar
så klart.

Så har jag druckit
och världen är
öppen.
Jag lägger min hand
på din axel,
och livet är ett
fast
vi är två.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 1005 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-19 08:04



Bookmark and Share


    Mim
"Och livet är ett
fast
Vi är två", en mycket tänkvärd rad, och likaså vacker!
2018-06-20

  Viksten
Mycket vacker text
2018-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP