Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mål & Mening 86


Öppnar brösten (På ljudspelare)



Prydnad

Dina händer
sänder
kärleksvågor,
lågor
mellan oss.
Ögats bloss
lyser natten,
öppna vatten
över jorden.
Kärleksorden,
kärleksrösten
öppnar brösten.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs-Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 525 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-25 09:11



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Eldig kärleksdikt i fina rim!
2018-07-25

  Marita Ohlquist VIP
Texten är vacker som en mångfacetterad
ädelsten!
2018-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP