Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du vet att du bara är människa, då misstagen är dina egna, att begå om och om igen. Begår någon annan liknande din egen glömska, kan du alltid likna bandhunden en smula då den skäller.


Du vet med dig att du är tankspridd när... (1)




...du packat det mesta för resan inrikes
samt anländer till Häcklefjäll
och försöker ladda mobilen, bilen eller dig själv.

Och misslyckas kapitalt med uppgiften
för att du glömt vidta 'nödvändiga åtgärder',
som att ta med sladden, kortet eller huvudet.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-30 17:37



Bookmark and Share


  Fulbergarn
hm nu vet jag mitt problem :)

2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP