Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Majskycklingen marinerad i två dygn...romansallad, lite finskuren rödlök, körsbärstomater, bacon och brödkrutonger toppad med hemlagad Ceasardressing och hyvlad vällagrad Parmesan...


Inte avsedd att provocera veganer...bagatell

 

 

Glöden askgrå tid

för grillning på brandaltan

risk för att os sprids

över hustak i stan ring

inte brandkåren bara

 

en Knivsöderkis

som grillar kycklingfilé

eftermiddagsspis

för sann gourmet kan enkom

tillagas på detta vis




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-30 15:59



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
wow duktigt handlag
bland grytor och kastruller
fast sägs män bäst handlag med grillen

2018-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP