Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tyst


När natten vaknar
står jag på trappan och lyssnar
stjärnorna svärmar
en faller ned

jag önskar en önskan av hela mitt hjärta
du får leva och må bra
av hela mitt hjärta önskar jag
Sen smyger jag försiktigt in
för att inte få skärvor
i tassarna

Kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-03-31 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP