Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Påsk

Påsken har religiös bakgrund.

Religion är problematisk, för frågan är så laddad att allt som andas religion får människor att tappa det rationella tänkandet och reagera utifrån sina psykiatriska defekter.

De religiösa frågorna behöver laddas ur. Det viktiga är inte om man tror eller är ateiist, det handlar om att man ska kunna tänka på grundläggande ämnen utan att drabbas av ångestfrossa.




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2018-03-31 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP