Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första april

I strålande solsken blondinen från Amsterdam
På gågatan med gungande byst skrida fram
Karlarna glodde
På huvuden snodde
Utklädd man skapade tittarnas skam




Bunden vers (Limerick) av Per Drysén
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-01 07:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En jättefin limerick!
2018-04-02

  Öknens Ros VIP
Månne en "påskkärring" på efterkälken från Blåkulla! ;)
2018-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén