Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2018-04-01 kl 20:22


en nattdikt

det finns ingenting att vara rädd för
det är bara vinden i ditt hår
det är natten som vänder mot öst
det är bara månens röst
i landet av vatten
med sin måne av silver

där mossan växer på skuggan
reflexen av vår jord

*

kommentar en nattdikt

Bjarne Nordbö Snyggt fångat
2018-04-01




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-01 20:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Nästan som ur en dröm....vackert...
2018-04-02

    ej medlem längre
Natten är vacker...i fullmåneljus, inte att vara rädd för...
2018-04-02

  AKT VIP
Vacker nattromantik och en underbar ordbild.
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP