Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Cosima Johanna skrev sin text, jag läste och kommenterade.


Kritik på en text (1772) bara några rader





Styrande men ödmjuk
och samtidigt som bestämd
och charmig spontanitet,
vilken för äventyr
till sin spets samt vidare ut
genom känslornas rymd...




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-11-12 21:41



Bookmark and Share


  Silverstripe
Jag ser en välvald ovälvd halv bro som bjuds till din text. Och tänker "finns det spontana broar"? Vad vore en spontan bro?
2018-11-13
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP