Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla O -lycka

Bubblande och skattande
överlycklig och glädjeskuttande.
Lycka för lilla O är hennes morbror
närvarande och busande.
Som ser henne och gärna leker
kärleken från lilla O lyser.
Ett magiskt osynligt band
finns mellan dem.
Vilken lycka för en stor liten 4 åring
att ha en morbror som älskar henne.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-04 12:27



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så underbart...man blir glad av att läsa detta...
2018-05-26

  Lars Hedlin
Så bra och fint!
2018-04-06

  anits VIP
Underbart!
2018-04-05

    ej medlem längre
Så ljuvligt det låter!
2018-04-04

  Gunnel Eriksson VIP
Härligt!
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP