Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonkontakt

 

 

 

 

månbelysta

sitter vi på stranden

seende genom varandras

ögon

oändligheten

under speglingarna i det

svarta

föddes miljarder nya

stjärnbeströdda

rymder

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-04-04 13:07

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Och havet blir liksom ögonen en spegel för det oändliga och vackra. Tycker mycket om denna pärla!
2018-04-06

  Ninananonia VIP
Tycker om
2018-04-05

  KattenKin VIP
Ögonblick med annans rymd, vackert på alla sätt och vis!
2018-04-05

    ej medlem längre
Universums puls genomströmmar dina ord och ger en evighetskänsla.
2018-04-04

  Lena Själsöga Keijser
ellipsen är
en vacker forminnebörd
2018-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP