Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Prästation

Om en präst
är så distanserad
från naturen
att han måste
hållai dolmen med plasthandskar
när han pissar,
så har han heller
inte
kontakt med
naturens barn, kulturen.
Är orsaken till hans
överkulturella beteende
just att han saknar
kontakt med
kulturen?




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-05 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP