Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad då avskalade?

 

 

 

 

strålar upp

ditt avskalade sjålvförtroende

strålande svarta

månen

 

tag min hand känn pulsen

andas djupt

och

sjung den där Cohen låten nu

vet du vilken

vilken?

 

nu kommer istapparna

 

nu faller jag

ner

 

den lossnade oväntat

på kant

försvann den i en blå rök om natten

idealrealisationen

lagren tog

slut

 

ingen landkänning

 

horisontlinjen närmare augusti

 

är det smärtan

sedan då

har man ständigt tandvärk dude

eller somatiska

-

What's up?

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-05 16:15

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Avskalade tankar och metaforer i en strid ström. Poetiskt och inte utan ironi.
2018-04-06

  Ninananonia VIP
Förvirrande bra :)
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP