Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En single malt lättar på tungan...tidig fredagkvällsbagatell

 

 

Solsken i helgen

behöver viralgranskas

sanning eller lögn

vårvärme är inget man

skojar om första april

 

är det helt okay

fredagen den trettonde

är först i nästa

vecka min turdag Jesus

långfredag föddes första

 

dotterdottern som

envisas med att hennes

födelsedag är

dagen efter min bror tror

jag måste fråga mor om

 

hur det förhåller

sig äldst av alla och minst

dement bevisar

att kineserna har rätt

Trump är inte riktigt klok




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-04-06 23:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
sant måste vara något fel
med Trump-en

bra skrivet där :)
2018-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP