Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#lyrikfredag på twitter. Ofrivilligt rim.


Hopp om vitsippor.

Långt borta, där vid det stora trädet
där tror jag att vitsipporna börjar knoppas.
Jag går inte dit och kollar, inte idag.
Idag vill jag bara hoppas.




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-04-07 10:42



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Fint!
2018-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP